Előjegyzés, könyvtárközi kölcsönzés

Előjegyzés, könyvtárközi kölcsönzés

Előjegyzés

Ha olyan dokumentumot szeretne kölcsönözni, melyből pillanatnyilag nincs elérhető példány, előjegyzést kérhet rá. Az előjegyzés díja 100 Ft, melyet átvételkor kell fizetni. Előjegyezni csak személyesen lehet. Amikor a kért dokumentum megérkezik, és az ismét kölcsönözhetővé válik, e-mailben vagy postai úton értesítjük. Az értesítést követően a dokumentumot 10 napig tesszük félre.

Könyvtárközi kölcsönzés

Nem találja könyvtárunkban a keresett dokumentumot?

Vegye igénybe könyvtárközi kölcsönzés szolgáltatásunkat. Lehetősége van arra, hogy az adott dokumentumot az ország más könyvtáraitól vagy akár külföldről is kölcsönözze. Eredetiben történő kérés esetén a visszaküldés postaköltsége a kérőt terheli. Az elektronikus, szkennelt másolat és a fénymásolat költségét a teljesítő könyvtár állapítja meg, ennek díja is a megrendelőt terheli. A könyvtárak folyóiratokat nem kölcsönöznek, de másolat ezekről is kérhető.

Külföldről való kérés esetén a 4.500 Ft szolgáltatási díjat előre kell fizetni, a postaköltség utólag fizetendő. Amennyiben nem sikerül a könyvet külföldről meghozatni, úgy három hónap után a pénzt visszaszolgáltatjuk. A szolgáltatás a könyvtárközi kérőlap kitöltésével, csak személyesen igényelhető.

További információért forduljon kollégánkhoz:

Kisszabóné Trapl Ivett
Tel.: +36 72 501 690 / 3 menüpont  
E-mail: konyvkoz@csgyk.hu