Februári kvízeink

A Csorba Győző Könyvtár minden hónapban kvízjátékra hívja Olvasóit, mellyel nemcsak a tudásukat tehetik próbára, de fantasztikus könyveket is nyerhetnek. Kitöltötték már a februárit?

Irodalmi kvíz

13+1 kérdéses Irodalmi kvízünk minden hónapban egy-egy magyar szerző életművét mutatja be. Nyomtatott formában keresse a Tudásközpont 1. emeletén, vagy töltse ki online.

Irodalmi kvíz - Február - Erdős Virág

„Mi okozza önnek a legnagyobb szenvedést?
Hogy látok és hallok.”
(könnyei, Magvető, 2022)

A kvíz beküldési határideje: 2023.02.28.
A helyes megfejtők között minden hónap végén könyvjutalmat sorsolunk ki.

Szokás szerint a szerző maga állította össze a kvízt, de februári feladványunk különlegessége, hogy a kérdésekben csak idézetek szerepelnek, melyekről azt kell kitalálni, hogy melyik kötetben olvashatóak.Segítségül a Csorba Győző Könyvtár állományában fellelhető köteteket összegyűjtöttük a Tudásközpont 1. emeletén található Irodalmi Sarokban, mely egyben egy kiállítás anyaga is, hiszen Erdős Virág februárban ünnepli születésnapját. Kattints a QR kódra vagy kövesd a linket --> go.tkp.hu/ErdosVirag
Köszönjük Erdős Virágnak, hogy kérdéseivel hozzájárult februári irodalmi kvízünkhöz!

10+1: Idővonal kvíz

10+1 kérdésből álló Idővonal kvízünk történelmi időutazásra hívja játékos kedvű Olvasóinkat januártól októberig! Nyomtatott formában keresse fiókkönyvtárainkban, vagy töltse ki online. 

10+1: Idővonal kvíz - Február

A kvíz beküldési határideje: 2023.02.28. A legtöbb helyes megfejtést beküldők között minden hónap végén könyvjutalmat sorsolunk ki.

Rejtvényes irodalom

Rejtvényes irodalom játékunk a keresztrejtvények kedvelőinek készül. A következő feladvány márciusban jön!

A játékhoz jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!