Márciusi kvízeink

A Csorba Győző Könyvtár minden hónapban kvízjátékra hívja Olvasóit, mellyel nemcsak a tudásukat tehetik próbára, de fantasztikus könyveket is nyerhetnek. Kitöltötték már a márciusit?

Irodalmi kvíz

13+1 kérdéses Irodalmi kvízünk minden hónapban egy-egy magyar szerző életművét mutatja be. Nyomtatott formában keresse a Tudásközpont 1. emeletén, vagy töltse ki online.

Irodalmi kvíz - Március - Benkő László

„Nem akarok a könyveimmel oktatni, pusztán azt szeretném,ha jól szórakozna, aki valamelyiket fellapozza. S ha mellette úgy érzi, hogymindaz, amit leírtam, megragadta a fantáziáját… Nos, akkor akár egyetlenolvasónak is érdemes volt megírni a könyvet.”

A kvíz beküldési határideje: 2023.03.31.
A helyes megfejtők között minden hónap végén könyvjutalmat sorsolunk ki.

Köszönjük Benkő Lászlónak, hogy kérdéseivelhozzájárult márciusi irodalmi kvízünkhöz. Reméljük, olvasóinknak is izgalmas eza forma, amikor a szerző maga is megfogalmaz kvíz-kérdéseket életművéről.Megtisztelő, hogy Benkő László is csatlakozott játékunkhoz!

10+1: Idővonal kvíz

10+1 kérdésből álló Idővonal kvízünk történelmi időutazásra hívja játékos kedvű Olvasóinkat! Nyomtatott formában keresse fiókkönyvtárainkban, vagy töltse ki online. 

10+1: Idővonal kvíz - Március

A kvíz beküldési határideje: 2023.03.31. 
A legtöbb helyes megfejtést beküldők között minden hónap végén könyvjutalmat sorsolunk ki.

Rejtvényes irodalom

Rejtvényes irodalom játékunk a keresztrejtvények kedvelőinek készül. A feladványok elérhetőek az Apáczai Csere János Fiókkönyvtár Facebook oldalán, illetve az alábbi linken:

Rejtvényes irodalom - Március

A helyes megfejtéseket névvel, címmel az apaczai.fiokkonyvtar@csgyk.hu e-mail címre várjuk minden hónap utolsó napjáig.

A játékhoz jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!