Márciusi kvízeink

A Csorba Győző Könyvtár minden hónapban kvízjátékra hívja Olvasóit, mellyel nemcsak a tudásukat tehetik próbára, de fantasztikus könyveket is nyerhetnek. Kitöltötték már a márciusit?

Irodalmi kvíz

13+1 kérdéses Irodalmi kvízünkben március hónapban Heinrich Böll munkásságával kapcsolatban teszünk fel kérdéseket, a kitöltéshez tartalmas időtöltést kívánunk! Nyomtatott formában keresse a Tudásközpont 1. emeletén, vagy töltse ki online.

Irodalmi kvíz - Március - Heinrich Böll

 „Nálunk hülyének és aszociális elemnek nyilvánítják azt, aki nem profitban és siker­ben számol és gondolkozik. Ilyen magatartásra csak adekvát ellen­magatartással lehet válaszolni. Nyílt szembefordulással, leleplezés­sel, gúnnyal, akár a bohóc szerepét is vállalva.” 

A kvíz beküldési határideje: 2024.03.31.
A helyes megfejtők között minden hónap végén könyvjutalmat sorsolunk ki.

10+1: Idővonal kvíz

10+1 kérdésből álló Idővonal kvízünk történelmi időutazásra hívja játékos kedvű Olvasóinkat! Nyomtatott formában keresse fiókkönyvtárainkban, vagy töltse ki online. 

10+1: Idővonal kvíz - Március

A kvíz beküldési határideje: 2024.03.31. 
A legtöbb helyes megfejtést beküldők között minden hónap végén könyvjutalmat sorsolunk ki.

Rejtvényes irodalom

Rejtvényes irodalom játékunk a keresztrejtvények kedvelőinek készül. A feladványok elérhetőek az Apáczai Csere János Fiókkönyvtár Facebook oldalán, illetve az alábbi linken:

Rejtvényes irodalom - Március

A helyes megfejtéseket névvel, címmel az apaczai.fiokkonyvtar@csgyk.hu e-mail címre várjuk minden hónap utolsó napjáig.

A játékhoz jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!