Max Brallier: Az utolsó srácok a Földön - Az utolsó srácok a Földön 1.

Az utolsó srácok a Földön - Az utolsó srácok a Földön 1.MAX BRALLIER: Az utolsó srácok a Földön - Az utolsó srácok a Földön 1.

A könyv tartalmáról: Íme, Jack Sullivan: későn érő, alulfejlett 13 évesként jellemzi önmagát, aki eddig úgy élte túl a zombiapokalipszist, hogy elrejtőzött a lombházában. Ám az élete egyetlen éjszaka alatt valóságos videójátékká változott, miután kitalálta magának a saját LEGDURVÁBB APOKALIPTIKUS KÜLDETÉSEKET. Például megtalálni Quint Bakert, a legjobb barátját, aki feltaláló; megtalálni és megmenteni June del Torót, aki titokban a szíve hölgye; legyőzni Blargot, a legnagyobb, legvérszomjasabb szörnyet a városban; és igen! – zombiölő, szörnygyilkos menő csávóvá válni! (Forrás: moly.hu)

A könyv elérhető könyvtárunkban: 2019-es kiadás


A könyvből készült film: Az utolsó srácok a Földön (eredeti cím: The Last Kids on Earth) 2019-ben indult angol televíziós 2D-s számítógépes animációs sorozat. A tévéfilmsorozat a Atomic Cartoons gyártásában készült. Műfaja filmvígjáték-sorozat és kalandfilmsorozat. A sorozat 2019. szeptember 17-én debütált a Netflix oldalán. Magyarországon szinkronosan 2019. szeptember 17-étől elérhető a Netflixen. (Forrás: wikipedia.org)

A film előzetese: https://www.youtube.com/watch?v=ZvB7VwapZ68
A film adatlapja és elérhetősége: https://www.netflix.com/hu/title/80219119

2021.02.11. csütörtök