Sarah Pinborough: Ne ​higgy a szemének!

Ne ​higgy a szemének!

SARAH PINBOROUGH: Ne higgy a szemének!

A könyv tartalmáról: "A Ne higgy a szemének! a szerelem sötét oldaláról szól. Arról, hogy megpróbálunk rájönni: ki lehet a másik ember, a szenvedély, a szépség, a szavak mögött. Mert vajon melyikünk őszinte mindenben és mindig, mindenkihez? Főleg ahhoz, akit a legjobban szeret?" – Sarah Pinborough

Sarah Pinborough az Egyesült Királyság egyik méltán népszerű, sokszoros díjnyertes romantikustörténet- és krimiírója, akinek neve az egész világon ismert. Ne higgy a szemének! című regényét 19 nyelvre fordítják le.  (Forrás: moly.hu)

A könyv elérhető könyvtárunkban: 2017-es kiadás

 

A könyvből készült film: A Ne higgy a szemének! egy harmincas nőről szól, akinek gyermekét egyedül nevelő anyaként minimális kilengés jut, ezért is dobja fel annyira, amikor a sors úgy hozza, hogy egy bárban megismerkedik egy jóképű, okos és vicces férfival – akiről másnap a munkahelyén kiderül, hogy az új főnöke. Ez már eddig is elég váratlan fordulat, ám hősnőnk, Louise másnap szó szerint összefut egy nővel az utcán – aki pedig nem más, mint a férfi, David felesége, Adele. Louise hamarosan azon kapja magát, hogy egyszerre lesz a titkos szeretője a férjnek és közeli barátnője a feleségnek. (Forrás: port.hu)

A film előzetese: https://youtu.be/c4LtoWQaLxk
A film adatlapja és elérhetősége:
https://www.netflix.com/hu/title/802446302021.04.22. csütörtök