Hangoskönyv terminál

Hangoskönyv terminál

A Csorba Győző Könyvtár állományából több mint 600 hangoskönyv kölcsönözhető. A népszerű színészek által felolvasott hangoskönyvek, amelyek főleg a vakok és gyengénlátók életminőségének javításában játszanak szerepet, kellemes kikapcsolódást nyújthatnak bárki számára.

Az országban egyedülállóan 2016-tól a Tudásközpont 1. emeletén az olvasói térben elhelyezett érintőképernyős terminál segíti az olvasókat a számukra megfelelő hangoskönyv kiválasztásában.

A terminál segítségével témakörök szerint böngészhetnek olvasóink, emellett rövid részletek meghallgatására is nyújt lehetőséget. A látogatók rákereshetnek a legfrissebb vagy a legtöbbet kölcsönzött CD-kre, megtalálhatják, hogy mely művek azok, amelyeket népszerű színészek vagy maga a szerző olvas fel.

A felhasználók minden hangoskönyvről szöveges ajánlót olvashatnak, és az adott hangoskönyv adatlapján tájékozódhatnak arról, hogy van-e kölcsönözhető példány a keresett műből.

Olvasóink elmondása alapján a hangoskönyvet szívesen „olvassák” utazás, házimunka végzése közben, de akár relaxációs célból is. Hangoskönyveink között megtalálhatók a magyar és világirodalom klasszikus darabjai, regények, drámák, versek, mesék, ismeretterjesztő művek magyarul és több idegen nyelven is.

Keresse a hangoskönyv terminált az 1. emeleti hírlapolvasó pult mellett!

Segítség a terminál használatához»

 

 

A szolgáltatás elérhető: