Könyv(fu)tár

Könyv(fu)tár

A Csorba Győző Könyvtár a koronavírus következtében kialakult veszélyhelyzet alatt elindította Könyv(fu)tár szolgáltatását, amelyet beiratkozott Olvasóink vehetnek igénybe. A szolgáltatás keretében a kölcsönzött dokumentumokat (500 Ft térítési díj ellenében) házhoz szállítjuk Pécs közigazgatási területén belül.

A szolgáltatás igénybevételének feltételei:

 1. Dokumentumot a Csorba Győző Könyvtár (Tudásközpont, Apáczai Csere János Fiókkönyvtár, Belvárosi Fiókkönyvtár és Ifjúsági TanulóTér, Csipkefa Gyermekkönyvtár, Kertvárosi Fiókkönyvtár, Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtár) kölcsönözhető állományából lehet választani. Online katalógus >>>
 2. Egyszerre legfeljebb 5 db dokumentum (könyv, hangoskönyv, kotta, CD, DVD, stb.) kölcsönözhető.
 3. A szolgáltatás keretében kért dokumentumok kölcsönzési határideje: 2021. június 30.
 4. A beérkezett kérésekre 3 munkanapon belül válaszolunk, és egyeztetjük a házhoz szállítás részleteit.
 5. A könyvek házhoz szállítását heti egy alkalommal, szerdai napokon végezzük (csak Pécs közigazgatási területén belül, 500 Ft térítési díj ellenében.)
 6. A kikölcsönzött dokumentumokat a következő szállításnál visszaküldhetik, vagy leadhatják személyesen a Csorba Győző Könyvtár intézményegységeiben.
 7. A szolgáltatás keretében összesen 20 db dokumentum lehet egyszerre kölcsönzésben.
 8. Otthonukban gyógyuló, valamint hatósági házi karanténban lévő személyek részére könyvek kiszállítása nem végezhető!
 9. Kollégáink a csomagok összeállítását és szállítását a legnagyobb alapossággal, az egészségügyi szabályokat betartva végzik.

Kérését elküldheti:

 • a honlapunkon elérhető űrlapon >>> keresztül, vagy
 • telefonon, a 72/324-001-es számon, hétköznap 10-16 óráig.

A házhoz szállítási szolgáltatás díja egységesen 500 Ft, melyet kifizethet online >>>, vagy a Könyvtár újranyitásakor a Csorba Győző Könyvtár intézményegységeiben. Kérjük, ügyeljen rá, hogy könyvtári tartozásainak összege ne érje el vagy haladja meg a 2000 Ft-ot, mert ebben az esetben nem tudja igénybe venni a Könyv(fu)tár szolgáltatást!

Bízunk abban, hogy szolgáltatásunk kellemesebbé, komfortosabbá teszi Olvasóink mindennapjait.

A szolgáltatás részleteivel kapcsolatban forduljon bizalommal kollégáinkhoz a konyvfutar@csgyk.hu email-címen vagy telefonon, a 72/324-001-es számon, hétköznap 10-16 óráig.

Vigyázzunk egymásra, figyeljünk egymásra!

#csorbagyőzőkönyvtár
#pécsésbaranyatudásközpontja
#könyvfutár
#pecsikulturaliscsatorna