Könyv(fu)tár

Könyv(fu)tár

 

A koronavírus következtében kialakult veszélyhelyzet miatt könyvtárunk (a Csorba Győző Könyvtár és fiókkönyvtári hálózata) nem látogatható, azonban szeretnénk lehetőséget biztosítani használóinknak, hogy olvasnivalóhoz juthassanak.

Újraindítjuk kibővített "Könyv(fu)tár" szolgáltatásunkat. Beiratkozott Olvasóink a kölcsönzött dokumentumokat személyesen a Csorba Győző Könyvtár (Tudásközpont) parkolójában kialakított Könyv(fu)tár Ponton (Pécs, Universitas u. 2/A) és házhoz szállítással (500 Ft térítési díj ellenében) is átvehetik.

A szolgáltatás igénybevételének feltételei:

 1. Dokumentumot a Csorba Győző Könyvtár (Tudásközpont, Apáczai Csere János Fiókkönyvtár, Belvárosi Fiókkönyvtár és Ifjúsági TanulóTér, Csipkefa Gyermekkönyvtár, Kertvárosi Fiókkönyvtár, Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtár) kölcsönözhető állományából lehet választani. Online katalógus >>>
 2. Egyszerre legfeljebb 5 db dokumentum (könyv, hangoskönyv, kotta, CD, DVD, stb.) kölcsönözhető.
 3. A szolgáltatás keretében kért dokumentumok kölcsönzési határideje: 2021. május 31.
 4. A beérkezett kérésekre 3 munkanapon belül válaszolunk, és egyeztetjük a házhoz szállítás illetve a személyes átvétel részleteit.
 5. A könyvek házhoz szállítását heti egy alkalommal, szerdai napokon végezzük (csak Pécs közigazgatási területén belül, 500 Ft térítési díj ellenében.)
 6. Személyes átvételre a Csorba Győző Könyvtár (Tudásközpont) parkolójában kialakított Könyv(fu)tár Ponton van lehetőség.
 7. A kikölcsönzött dokumentumokat a következő szállításnál visszaküldhetik, vagy leadhatják személyesen a Csorba Győző Könyvtár (Tudásközpont) parkolójában kialakított Könyv(fu)tár Ponton. A dokumentum Könyv(fu)tár Ponton való leadása és a tényleges visszavétel között pár nap átfutási idő lehetséges. Köszönjük türelmüket!
 8. A szolgáltatás keretében összesen 20 db dokumentum lehet egyszerre kölcsönzésben.
 9. Otthonukban gyógyuló, valamint hatósági házi karanténban lévő személyek részére könyvek kiszállítása nem végezhető!
 10. Kollégáink a csomagok összeállítását és szállítását a legnagyobb alapossággal, az egészségügyi szabályokat betartva végzik.

Kérését elküldheti:

 • a honlapunkon elérhető űrlapon >>> keresztül, vagy
 • telefonon, a 72/501-690/28025-es számon, hétköznap 9-15 óráig.

A házhoz szállítási szolgáltatás díja egységesen 500 Ft, melyet kifizethet online >>>, vagy a Könyvtár újranyitásakor – a Csorba Győző Könyvtárban (Tudásközpont, Pécs, Universitas u. 2/A). Kérjük, ügyeljen rá, hogy könyvtári tartozásainak összege ne érje el vagy haladja meg a 2000 Ft-ot, mert ebben az esetben nem tudja igénybe venni a Könyv(fu)tár szolgáltatást!

A Könyv(fu)tár Pont (Pécs, Universitas u. 2/A) nyitvatartási ideje:
Hétfő, Szerda, Péntek: 9:00–13:00
Kedd, Csütörtök: 14:00–18:00

Kérjük, csak akkor induljon el csomagjáért, miután értesítettük Önt az átvétel időpontjáról!

Bízunk abban, hogy kibővített szolgáltatásunk kellemesebbé, komfortosabbá teszi Olvasóink mindennapjait.

A szolgáltatás részleteivel kapcsolatban forduljon bizalommal kollégáinkhoz a konyvfutar@csgyk.hu email-címen vagy telefonon, a 72/501-690/28025-es számon, hétköznap 9-15 óráig.

Vigyázzunk egymásra, figyeljünk egymásra!

#csorbagyőzőkönyvtár
#pécsésbaranyatudásközpontja
#könyvfutár
#pecsikulturaliscsatorna