Könyvtári YouTube csatorna

Könyvtári YouTube csatorna

Látogasson el a Csorba Győző Könyvtár YouTube csatornájára, ahol a rendezvényeinken készített videók mellett számos érdekes digitális és digitalizált tartalom várja.

Könyvtárunk 2012. január 25-én indította el YouTube csatornáját, ahol megtalálhatóak a Csorba Győző Könyvtár saját gyártású videói - mesék, kulturális rendezvények -, illetve médiapartnereink által készített televízió műsorok és egyéb videofelvételek digitalizált és szerkesztett másolatai.

Gyermekkönyvtári csatorna

A Facebook oldalainkon közzétett online meséket összegyűjtöttük, így csokorba szedve könnyedén visszakereshetik kedvenc történetüket kicsik és nagyok. Emellett Körbirodalom Gyermekkönyvtárunk online meghirdetett nagysikerű versmondó versenye győzteseinek videóit is megnézhetik. 

Könyvtári programok

Intézményünkkel kapcsolatos videók, saját gyártású műsorok.
Lejátszási lista >>> 

Helyismereti Gyűjtemény

A Csorba Győző Könyvtár Helyismereti Gyűjteménye évtizedek óta gyűjti a Baranya megyével kapcsolatos mozgókép anyagokat. E folyamatosan bővülő listában elsősorban az intézmény által szervezett helyismereti konferenciák felvételei, valamint olyan videók találhatóak, amelyek nem klasszikus televízió műsorok.
Lejátszási lista >>>

Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSzT)

A listában az eseménnyel kapcsolatos televíziós műsorok, valamint az OFF programok felvételei találhatóak.
Lejátszási lista >>>

Pécsi Női Kosárlabda Archívum

Rátgéber László és a Pécs TV jóvoltából több mint 300 női kosárlabda mérkőzés felvételét tekintheti meg az ez iránt érdeklődő. A videók az 1992 és 2008 közötti időszakból származnak.
Lejátszási lista >>>

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata - Közgyűlések

A Csorba Győző Könyvtár e listával a Pécs politikatörténete iránt érdeklődő polgárok számára kíván információkat közreadni.
Lejátszási lista >>>

Pécs TV

A Pécsi Kommunikációs Központ felvételei, a pécsi önkormányzati televízió részére készített műsorok 1989 és 2013 között. Szerkesztett és konvertált formában.

Baranya Megyei Kulturális és Idegenforgalmi Központ

A Baranya Megyei Kulturális és Idegenforgalmi Központ videóarchívuma. Az 1980-as évek elejétől a 2000-es évtized közepéig szervezett kulturális eseményekről készült videók.
Lejátszási lista >>>

A lejátszási listákat folyamatosan frissítjük.

A csatornán található tartalmak másolásához és bármilyen felhasználásukhoz a jogtulajdonosok engedélye szükséges!