CSGYK Podcast

CSGYK Podcast

Immáron 2020 óta hallgathatják podcast epizódjainkat az ismert podcast hallgató platformokon (Anchor, Spotify, Applepodcast). Megtalálhatók mesék, versek, beszélgetések és könyvajánlók könyvtárosainktól.

Adventi verskalendárium

2020-ban, az adventi időszakban minden nap egy-egy verssel ajándékoztuk meg Olvasóinkat karácsonyig. A repertoárban megtalálhatóak gyermekversek, kortárs versek és klasszikusok is. A verseket az Olvasószolgálat és a Körbirodalom könyvtárosai adják elő.

Karácsonyi történetek a könyvtárból

2021 adventében is kedveskedtek könyvtárosaink olvasóinknak. Karácsonyi történeteket hallhatnak kicsik és nagyok készülődve az ünnepekre. A repertoárban megtalálhatóak mesék, novellák, karácsonyi idézetek. A történeteket az Olvasószolgálat, a Gyűjteményszervezés és a Körbirodalom könyvtárosai adják elő.

Karácsonyi könyvajánlók a könyvtárból

2022 adventében is kedveskedtek könyvtárosaink olvasóinknak. Karácsonyi könyvajánlókat hallhatnak kicsik és nagyok készülődve az ünnepekre. A repertoárban megtalálhatóak mesék, novellák, karácsonyi krimik, a szépirodalom színe-java. A történeteket az Olvasószolgálat, a Körbirodalom és Fiókkönyvtáraink könyvtárosai adják elő. 

Rémusz bácsi meséi

Mesél: Farkas Fruzsina. Az előadott mese: Vázsonyi Endre - Rémusz bácsi meséi.

Népmesék

Mesél: Kissné Heinrich Szilvia. Az előadott mese: népmese válogatások.

Körbirodalmi könyvajánló

Körbirodalmi Versajánló

Csgyk beszélgetések

Érdekes, informatív beszélgetések előadóinkkal, a szkeccseléstől kezdve a bitcoinon át egészen a biblioterápiáig.